Find dine billetter her

Oftest stillede spørgsmål

Vi har gjort det nemt at købe billetter her på Julekoncerter.dk. – Sådan gør du:

  • Find det ønskede arrangement via søgefunktionen øverst på siden eller ved at at finde den i koncertoversigten.
  • Klik på “Køb billetter” for at komme ind til selve købssiden.
  • Vælg antal billetter og klik på “Køb billetter”
  • Bestillingen vil nu blive vist på skærmen, og du har 15 minutter til at bekræfte denne. Bekræfter du ikke bestillingen inden for de 15 minutter, vil den blive slettet.
  • Vælg derefter leveringsmetode, indtast betalingsoplysninger og godkend retningslinjerne for køb. Når du har indtastet alle oplysninger, vil knappen “Bekræft køb” nederst på siden blive aktiv. Når du klikker på den, vil købet blive gennemført, og pengene bliver trukket på dit betalingskort.
  • Din ordre er gennemført, når du ser en bekræftelse på skærmen. Efterfølgende sender vi også en bekræftelse med billetterne til din e-mailadresse.

Julekoncerter.dk vil som en service være i stand til at udstede erstatningsbilletter, såfremt dine billetter ikke kommer frem, bortkommer eller er blevet beskadiget.

Kontakt venligst vores billetsalg på tlf.: 70 26 01 00, såfremt du har behov for at få dine billetter erstattet. 

Købte billetter kan ikke byttes eller refunderes. 

I henhold til Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a er køb af billetter ikke omfattet fortrydelsesretten.

Selvom dit navn er angivet på billetterne, kan de godt benyttes af andre end dig selv. I enkelte tilfælde er billetterne personlige. I så fald vil dette fremgå, når du køber billetten.

Bemærk også, at der på de enkelte arrangementer kan være andre eller yderligere begrænsninger i forhold til billetters overdragelighed. Billetter må ikke anvendes kommercielt til pakkesalg, konkurrencer, videresalg eller lignende, med mindre arrangøren har givet tilladelse hertil.

Det er ikke nødvendigt med en særskilt handicap-/kørestolsplads billet til koncerterne. Det er en almindelig billet. Men kontakt spillestedet for nødvendig udspecificering.

Ved behov for ledsager i tilfælde af handicap, skal du blot bestille det ønskede antal billetter til det pågældende arrangement. Med gyldigt ledsagerkort kommer ledsageren gratis med. Når du modtager bekræftelsen på din bestilling, vil du samtidig modtage et ordrenummer der starter med #, som du bedes fremsende til [email protected] samt dokumentation af ledsagerkort, hvorefter vi vil refundere beløbet for billetten til ledsager.

Det er arrangøren af arrangementet, der afgør om der er ledsagerordning til arrangementet. Men kontakt os gerne på [email protected] for at høre om mulighederne.  

For billetkøb betalt enten via faktura eller EAN-nummer beder vi dig kontakte billetsalget hos Julekoncerter på tlf. 70 26 01 00 mandag til fredag kl. 9-15.

Desværre nej. Alle priser på billetter til vores koncerter er enslydende.

Købte billetter refunderes som udgangspunkt ikke. I tilfælde af aflysning henvises der dog til den ansvarlige arrangør for yderligere information og eventuel refundering. Billetter refunderes i sådanne tilfælde som udgangspunkt altid til billetkøber.

I øvrigt gælder, at såfremt dine billetter er købt med kreditkort på julekoncerter.dk, så vil billetprisen automatisk blive tilbageført til din konto.

Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

Et billetkøb er som udgangspunkt bindende, men Julekoncerter giver mulighed for refundering.

Kontakt os på tlf.: 70 26 01 00

I henhold til Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a er køb af billetter ikke omfattet fortrydelsesretten.

Billetter solgt gennem Julekoncerter bliver tillagt et billetgebyr. Vores billetgebyret ligger fast på 15 kr. pr. billet.

Billetgebyret bliver lagt oveni koncertprisen for de enkelte koncerter.

Købte billetter refunderes udelukkende i tilfælde af aflysning. Billetter refunderes som udgangspunkt altid til billetkøber.

Bemærk venligst, at gebyrer, tillæg samt eventuelle ikke refunderes.

Når du har valgt arrangement og antal billetter, og afsluttet betalingen. Vil du få billetten tilsendt som et link, hvor du kan hente den i pdf-format.

Billetten kan du både printe eller tage med på mobilen til spillestedet.

Bliver en koncert flyttet, så får køberen af billetterne besked herom. 

Det gælder både hvis datoen bliver rykket eller hvis koncerten afvikles på et andet spillested.

Kontakt os angående mulig refundering af billetter på tlf.: 70 26 01 00

Ved aflyste koncerter refunderes billetten(erne) til køberens konto.

Det refunderede beløb indeholder ikke gebyrer.

Om Julekoncerter.dk​

Julekoncerter.dk er en førende bookingportal og søgetjeneste, der specialiserer sig i formidling og booking af danske kunstnere til julekoncerter på en bred vifte af scener, kirker, spillesteder og koncerthuse i hele landet. Vi forstår betydningen af julemusikken og stræber efter at skabe uforglemmelige oplevelser for vores kunder ved at præsentere et varieret og kvalitetsrigt udvalg af kunstnere og koncerter.

Vores mission:

Vores mission er at blive Danmarks førende destination for julekoncerter og billetsalg til disse arrangementer. Vi stræber efter at være den primære ressource for både arrangører og publikum, der ønsker at skabe og deltage i magiske julekoncerter. Vi er drevet af vores passion for julemusik og vores ønske om at skabe uforglemmelige øjeblikke for vores kunder i juletiden.

Vores tjenester:

– Formidling og booking af danske kunstnere til julekoncerter på forskellige scener og lokationer.
– Skræddersyede løsninger til arrangementer baseret på kundens specifikke behov og ønsker.
– Professionel rådgivning og support gennem hele bookingsprocessen.
– Let tilgængelig online platform til billetsalg og eventinformation.

Vores værdier:

1. Kvalitet: Vi stræber efter at præsentere kunstnere af højeste kvalitet for vores kunder, så de kan nyde en førsteklasses musikoplevelse.
2. Pålidelighed: Vi prioriterer pålidelighed og gennemsigtighed i vores arbejde, hvilket sikrer en problemfri og professionel oplevelse for både kunder og kunstnere.
3. Passion: Vi deler en passion for julemusik og ønsker at sprede glæde og begejstring gennem vores koncerter.
4. Innovation: Vi er dedikerede til at være innovative og konstant udvikle vores tjenester for at imødekomme vores kunders behov og forventninger.

🎁 Din Adgangsbillet til Julens Musik!

Abonner på vores nyhedsbrev og bliv den første til at høre om billetsalg til vores mange julekoncerter.